dijous, 9 d’abril del 2015

Manifestació 1 de Maig Contra la llei mordassa per "Juntes Comarques Centrals"


La CNT Vall d'Albaida, s'ha adherit al manifest de Juntes Comarques Centrals, per oposar-se a l'aprovació per part del govern central de la "llei de seguretat ciutadana", més coneguda per la Llei Mordassa.

Aquesta convocatòria tindrà lloc a Gandia, el proper 1er de Maig. Si estàs interessat en participar o vols saber més sobre aquesta convocatòria, visita la pàgina: juntescomarques-centrals.blogspot.com. Si qualsevol col·lectiu, organització... vol adherir-se, pot fer-ho enviant un correu-e a: juntescomarquescentrals@gmail.com 

Aquest primer de maig, hem decidit participar en aquesta convocatòria per reforçar les lluites del carrer, volem recuperar el carrer per fer front a les imposicions actuals per part de l'Estat, reviscolar de nou el primer de maig, trencar en la monòtoma processó anual, on per desgràcia, la classe treballadora no es reconeix a sí mateixa, i que oblida molt ràpidament els motius per la qual es fan aquest tipus de celebracions, la lluita que hi ha darrere d'aquesta data...

Som treballadors, treballadores oprimides per un mateix Estat, unes mateixes confluències que amb el temps desvirtuen els motius per eixir al carrer, per recuperar allò que és nostre, per seguir diguen NO als mitjans de comunicació de masses i a les institucions que no permeten organitzar-se de baix cap a dalt, de manera assembleària, fent creure que tot això són quimeres, utopies molt difícils d'aconseguir.

Nugant molt bé els fils per a impedir de totes les maneres possibles, qualsevol forma de benevolència, qualsevol model de vida que no estiga controlada per la social-democràcia, per eixa esquerra que feren reflectir a l'actual Constitució Espanyola, "el Estado de Excepción, el Estado de Sitio"(Ley Orgánica 4/1981), aplicar en situació d'alarma una llei que atorga el poder absolut a les forces de repressió, és a dir, l'exercit.

Per tant, és més que evident, que a qualsevol manera de canviar les coses des de l'arrel, estructurar un model on tots i totes tenim veu i vot, organitzant i reconduint les nostres vides de manera horitzontal, implicaria deixar l'Estat en perill, per tant, s'aplicaria immediatament una imposició militar sobre la població, un model totalitari i disciplinadament autoritaria. Una dictadura que mai ha acabat, que la mateixa esquerra, ha sigut còmplice i part del parlamentarisme, l'electoralisme que anat poc a poc encaminant la riquesa per a uns pocs i la misèria per a l'àmplia majoria. 

Qui diria fa uns anys enrere, que algun membre de la nostra família, veí/veïna o qualsevol persona propera a nosaltres, fora desallotjada de sa casa? No obtinguera cap prestació econòmica i es vegera obligada a escorcollar el fem?

Així que la llei de seguretat ciutadana, no és més, que un eslavó a incloure a aquesta cadena que apreta però no ofega. Però no passa res, "Podemos" ho resoldrà, aquest és l'esperit de les classes precàries i oprimides mentre els bojos són els que argumenten raons revolucionàries.

No hi ha més que dir, farem el que podem i com podem. Per tant hem decidit adherir-se i participar en aquesta convocatòria.

A QUAN MÉS MISÈRIA, MÉS REPRESSIÓ
NO A LA LLEI MORDASSA
RECUPEREM LA DIGNITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada