dilluns, 12 de gener del 2015

[Crònica] Cinquena concentració de CNT davant la Gasolinera d'Albaida


  Després de la quarta concentració del passat divendres 9 de gener, el sindicat CNT de la Vall d'Albaida torna a concentrar-se per cinquena vegada davant la Gasolinera d'Albaida (Hermanos Palop SL).

L'acte estava en la normalitat de sempre, fins que el Gerent de l'empresa ha eixit a provocar a la gent allí present, encarant-se únicament al treballador afectat, diguent coses com: “Esta es la chusma que te ayuda y no sabéis hacer otras cosas más”. Tot açò amb un to de prepotència.

A banda de la informació que podeu trobar ací, deguem comunicar també certes il·legalitats que s'han produït a l'obra, com per exemple, una línia d'alta tensió que porta 60.000W, la qual es troba deteriorada per excavacions i tot el revestiment exterior està tot apedaçat amb trossos de PVC. En les següents imatges ho podreu comprovar.


Tot aquest procediment ho va manar el mateix Gerent de l'empresa "Guillermo Palop" al treballador amb contracte de Peo de Neteja de la Gasolinera, on baix aquest coneixement, açò pot ser perillós per a les finques veïnes.

Existeix una altra línia que creua l'obra, on existeixen varies irregularitats per manipulació del mateix Peo de Neteja per ordre del mateix Gerent. La situació d'aquesta línia pot produir talls elèctrics, on aquest treballador haguera pogut eixir perjudicat seriosament. Paraules de l'empleat de la "Idro".

Les irregularitats de la construcció són: No tindre certificat d'estructura, no té plans oficials, no té permisos d'obra fins al dia de hui...

Les accions de denúncia pública seguiran produint-se al llarg del temps, fins que el gerent no pague al treballador afectat. La pròxima convocatòria serà el proper divendres 16 de gener a les 17h.

UNIÓ, ACCIÓ I AUTOGESTIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada