dilluns, 5 de gener del 2015

CNT es concentra per tercera vegada davant la Gasolinera d'Albaida


La CNT de la Vall d'Albaida, es concentra per tercera vegada davant la Gasolinera d'Albaida. Aquestes accions de denunciar públicament aquesta empresa, no cediran fins que Paco, el treballador afectat no solucione la seua situació amb el Gerent d'Hermanos Palop S.L.

Hui en dia, tot el poble ja és conscient de la situació. Hui mateixa, dilluns 5 de Gener, la gent ens conta les misèries i els assetjaments del gerent d'aquesta amb els seus treballadors i treballadores: l'assetjament psicològic, la vigilància constant a través de les càmeres de seguretat, els enganys per herències, la construcció il·legal, de com va robar el "finiquito" a un ex-empleat... per molt que els treballadors actuals no els agrade aquesta situació, tot açò és una realitat, i s'ha de denunciar.

La gent és sabedora d'aquestes coses, i nosaltres continuarem denunciant-ho mitjançant l'acció directa fins que Paco no recupere el seu material d'obra i s'aplegue a una reconciliació justa amb aquest treballador, ja que aquest no demana ni més ni menys del corresponent amb la seua feina d'encarregat general.

Aquest sindicat tornarà  concentrar-se davant la Gasolinera, aquest proper divendres 9 de Gener, a les 17h.

CAP ACOMIADAMENT SENSE RESPOSTA

1 comentari:

  1. Mol be!! aixo es un sindicat no com estos que mos trauen en la tele de comisions y UGT.

    ResponElimina