dijous, 18 de desembre del 2014

Llibertat immediata per a les anarquistes detingudes a Barcelona 16-D


Des de la CNT-Vall d'Albaida volem comunicar que un dels afectats del muntatge a Barcelona del passat 16-Desembre (a l'operació pandora), és un company, un amic, un gran amic que ha militat a aquest sindicat, un dels co-fundadors de la CNT la Costera-La Vall. 

Des d'ací volem solidaritzar-se amb ell i tots els detinguts i detingudes. Volem que es deixe de perseguir al moviment llibertari, que cedeixen d'una vegada aquests teatres i, per suposat, que s'abolisquen les lleis absurdes que careixen de sentit comú. I que sorpresa, just després d'aprovar-se la "Ley Mordaza" al congrés, el "juez Bermúdez" decideix detindre a uns suposats anarquistes acusats de terroristes. Això sí, sense encautar cap tipus d'artefacte i res que puga justificar-ho. 

Novament ens trobem en una macrooperació orquestrada per l'audiència nacional de l'Estat Espanyol, amb la intenció de criminalitzar als moviments socials, i en concret, al moviment llibertari.

No creguem en aquestes pantomimes que s'inventa el poder, però per desgràcia són les famílies i els més pròxims els qui patim les conseqüències d'aquestes desmesurades (i sobre tot mediàtiques) demostracions de força per part de l'estat. Nosaltres sols diguem que no són els anarquistes qui deixen a la gent sense recursos, els que fan que la gent no aplegue a fi de mes, els que provoquen suïcidis per culpa dels desnonaments, els que impedeixen expressar-se, els que cada cop retallen més drets, els que van deixant-nos sense res, els que ens fan més depenents de les seues institucions i interessos, els que no ens deixen alternativa...

En definitiva, des d'ací sols volem dir que l'únic terrorista és l'estat capitalista. Que deixen en pau a la gent que lluita per un món millor, que volen recuperar la dignitat i les ganes de viure. Que no ho fan sols per a ells/elles, sinó, per tots i totes nosaltres.

PROU DE MUNTATGES. SOLIDARITAT I VISCA L'ANARQUIA 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada