dijous, 3 de juliol del 2014

Concentració en Solidaritat amb el company acomiadat d'Ambulancias la Costera SL


El pròxim dijous 10 de Juliol la CNT-Vall d'Albaida convoca una concentració davant de la Ciutat de la Justícia de València per solidaritzar-se i recolzar al company acomiadat de "Ambulancias la Costera SL" per defensar els seus drets i lluitar per la seua dignitat.

El company resulta ser el Delegat de la Secció Sindical de la CNT a aquesta empresa de Xàtiva. Des de la seua constitució, aquest company a estat constantment assetjat mentre sofria greus irregularitats i vulneracions dels seus drets laborals (més info). Aquest company du més d'un any lluitant organitzadament dintre de l'empresa, obtinguen xicotetes millores que beneficiaven a la totalitat de la plantilla en general, informant d'una sospitosa privatització del transport sanitari i defensant cada lloc de treball, assessorant als diferents treballadors i treballadores de les repetides irregularitats i mala gestió de l'empresa respecte als treballadors i treballadores.

Aquest sindicat no pensa descansar fins la seua readmissió, demostrant-ho tant als jutjats com al carrer que aquest tipus d'acomiadaments no són ni legals ni legítims i que no ens pensen callar front a les aberracions comesses als treballadors. Stop repressió sindical!

Perquè la nostra eina és la Solidaritat
Cap acomiadament sense Resposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada