dimecres, 25 de desembre del 2013

[Crònica] CNT inicia el conflicte contra Mercadona amb una concentració a la seua Seu Central.


El Sindicat CNT es concentra davant la Seu Central de Mercadona, situada a Tavernes Blanques (València), per a protestar contra els acomiadaments disciplinaris que estan produint-se a tot l'Estat espanyol per part de la cadena de supermercats.


El passat dilluns 23 de desembre, coincidint amb la vespra nadalenca, unes 40 persones es donaren CITA a la porta del Mercadona de Tavernes Blanques - on es troben les oficines centrals de l'empresa - per a realitzar la primera acció del conflicte iniciat fa uns dies pels Sindicats de la CNT de València i de la Vall d'Albaida, degut als acomiadaments que estan duent-se a terme en multitud de ciutats i municipis -entre ells 12 associats i associades a la CNT- aplicant excuses absurdes per a poder tirar a tots els treballadors i treballadores sense cap tipus d'indemnització.

Durant les quasi dues hores que va durar la concentració, es van repartir al voltant de 400 octavetes entre clients i cotxes que volien accedir al pàrquing, aconseguint que alguns d'ells es solidaritzaren amb els acomiadats i acomiadades i decidiren no entrar a comprar. Al veure el  rebombori que s'havia muntat, va començar a baixar el personal de Recursos Humans, així com advocats que es trobaven allí en aquell moment - un dels quals havia efectuat personalment els acomiadaments dels treballadors i treballadores allí presents - i es van mantenir observant expectants a veure què passava. Un treballador de Mercadona va intentar intimidar a les persones concentrades gravant-les amb el mòbil i - a banda de no aconseguir el seu objectiu - se li va avisar que ell podia ser el següent en anar al carrer.

L'acte va finalitzar sobre les 21h., recordant al senyor Juan Roig que eixe sols era el primer de moltes altres, sent les següents concentracions a Xàtiva i Alzira, localitats on es troben els centres on van ser acomiadats i acomiadades els treballadors i treballadores que van decidir organitzar-se amb la CNT.

MERCADONA: PAGA ALLÒ QUE DEUS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada