diumenge, 22 de desembre del 2013

CNT inicia un conflicte sindical contra Mercadona en diverses comarques valencianes

     
       CNT-València i CNT-Vall d’Albaida inicien  un conflicte coordinat contra Mercadona en diferents comarques, davant l'onada d'acomiadaments disciplinaris que s'estan produint en tota la província de València.

La Central Sindical ha acordat l'inici d'un conflicte sindical contra l'empresa Mercadona després que multitud d'acomiadaments hagen tingut lloc en diverses localitats, sent el seu major exponent aquells produïts als supermercats d'Alzira i Xàtiva. Tal com CNT ha informat en anteriors comunicats, es tracta d'acomiadaments “fabricats” per l'empresa per a desfer-se dels seus treballadors i treballadores més antigues i realitzar noves contractacions en aquestes mateixes tendes.

CNT ha començat una campanya de mobilitzacions coordinada en les comarques de La Costera i de la Ribera Alta, encara que no es descarta l'ampliació d'aquesta a la ciutat de València, així com a altres comarques o localitats on també s'estiga produint –el que el Sindicat considera- un ERO encobert.

Els Sindicats de CNT, situats en diferents comarques, han enfocat la campanya al foment del boicot contra els supermercats Mercadona, de manera que la societat evite acudir a aquesta empresa per a comprar els seus productes quotidians fins que s'arribe a la resolució de tots els conflictes que mantenen.

Les concentracions i actes informatius tindran lloc fins que Mercadona accepte les reivindicacions dels treballadors i treballadores de CNT i canvie la seua política empresarial de repressió sindical i assetjament. El Sindicat adverteix que no tolerarà ni un acomiadament més a l'empresa –sobretot quan segueix obtenint beneficis milionaris.

CNT fa una crida als treballadors i treballadores de Mercadona perquè acudisquen al Sindicat i puguen així solucionar qualsevol dubte o consulta que puguen tenir, ja que s'ha demostrat que la resta de sindicats institucionals solament defensen els interessos de l'empresa i no dels treballadors i treballadores.

Confederació Nacional del Treball (CNT)
CNT-Vall d’Albaida
CNT-València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada